Adviesgesprek

Wij helpen je graag!

Op naar een betere online positionering…

Een goede online positionering begint altijd met het verhaal achter een onderneming. Waar ligt de kracht van jouw onderneming? Wat is jouw unique selling point? Soms is het lastig dit over je eigen gastenverblijf te zeggen, omdat je zo diep in jouw onderneming geworteld zit. Ik help je graag door middel van adviesgesprekken met het vertalen van jouw USP en het opzetten een krachtige online positionering.

Aan de adviesgesprekken die ik voer, gaat altijd een gratis kennismakingssessie vooraf. Telefonisch bekijken we waar jij als eigenaar tegenaan loopt, wat mijn rol hierin kan zijn en welke kansen ik voor je zie.

Waar ik jou mee kan helpen in dit adviesgesprek:

  • Tips bij jouw sociale media-strategie
  • Tips bij het beter in de markt zetten van jouw gastenverblijf
  • Kansen voor een sterkere online positionering van je gastenverblijf op het internet
  • Tips voor het binnenhalen van meer gasten, terwijl het je minder moeite kost én je het leuker gaat vinden

 

Wil jij met mij sparren over de mogelijkheden voor jouw gastenverblijf op het internet? Stuur me een berichtje op info@unebellehistoire.net en we plannen een gratis kennismakingssessie in!

Tip van Rosanne

Je social media uitbesteden eng? Juist niet! Door jouw social media uit handen te geven aan een externe partij creëer je weer meer tijd voor hetgeen waar jij als ondernemer sterk in bent (jouw core business), zonder dat je je zichtbaarheid online verliest. Sterker nog: je social media door een professionele partij laten runnen zorgt voor kwalitatievere content, waardoor je nog meer mensen zult aanspreken.

info@unebellehistoire.net
+31 6 46 66 68 90

KvK: 58192638
www.unebellehistoire.net / www.bonjourfrankrijk.nl

facebook / instagram

Start typing and press Enter to search