Contentbureau

Une belle
histoire

Echte verhalen maken het verschil

Bonjour, eigenaar van dat fijne gastenverblijf in Frankrijk! Graag help ik jou met het vertellen van jouw unieke verhaal en dit te delen met de rest van de wereld. Als afgestudeerd journaliste startte ik in 2014 mijn eigen blog over Frankrijk: Bonjour Frankrijk. In de jaren die volgden bezocht ik talloze gastenverblijven, interviewde ik eigenaren over hun leven, hun bedrijf en hun passie. Inmiddels zie ik snel wat elk gastenverblijf uniek maakt, waar de kracht ligt van een gastenverblijf en hoe je dat kunt vertalen in een sterke online positionering. En bij die online positionering help ik graag. Wat mijn hulp jou als eigenaar van een gastenverblijf kan opleveren?

 • Een sterkere achterban van online volgers (en dus potentiële gasten)
 • Je gastenverblijf online beter vindbaar maken
 • Een sterker imago van je gastenverblijf op het internet
 • Een hogere omzet met je gastenverblijf
 • Meer vrije tijd / ruimte om te doen waar jíj sterk in bent

 

Hoe we dit samen bereiken? Door het opvoeren van jouw échte verhaal, het adviseren in jouw online strategie, het creëren van goede webteksten, blogs, nieuwsbrieven, het verzorgen van goede foto’s en films of het opzetten van een goede social media-strategie. Samen met een team van krachtige en enthousiaste contentspecialisten sta ik te trappelen om jou hierbij te mogen helpen.

Rosanne Langenberg

Founder, tekstschrijver, contentmarketeer

rosanne-langenberg-1

Diensten

Waarmee mag ik je helpen?

Wees online zichtbaar

Contentmarketing

Bloggen, sociale media, nieuwsbrieven… Niet alleen hartstikke hip, vooral ook functioneel om jouw onderneming te laten groeien. Het is namelijk jouw online visitekaartje, jouw eigen PR-mogelijkheid. Laat jezelf zien op de juiste manier! Ik help je hier graag bij.

Creatief en prikkelend

Adviesgesprek

Een goede online positionering begint altijd met het verhaal achter een onderneming. Waar ligt de kracht van jouw onderneming? Wat is jouw unique selling point? Soms is het lastig dit over je eigen gastenverblijf te zeggen, omdat je zo diep in jouw onderneming geworteld zit. Ik help je graag door middel van adviesgesprekken met het vertalen van jouw USP en het opzetten een krachtige online positionering.

Meer dan duizend woorden

Beeld

Goed beeld is tegenwoordig bepalend voor veel mensen bij het boeken van hun vakantie. Struggle jij met het creëren van goede beelden voor je gastenverblijf? Zou je wel wat tips willen gebruiken, of nog liever: nieuw beeldmateriaal in de vorm van foto’s of film? Ik help je hier graag bij.

Wij werkten al samen met…

Anderen over samenwerken met Rosanne...

 • Rosanne is een echte doorzetter met oog voor detail. Ze heeft ons bij meerdere projecten geholpen en haar scherpe pen is altijd een welkome aanvulling voor ons team en voor onze opdrachten. Rosanne is bovendien iemand die zich echt inleeft. Zo hebben we voor Glamping.nl, maar ook voor Cotedazur.nl veel aan haar kennis en kunde over Frankrijk en over contentmarketing gehad. Boven alles is Rosanne een prettig persoon om mee samen te werken!

  Richard Otten Richard Otten - Eigenaar Blogs4travel / Team4animation
 • Met Rosanne is het prettig samenwerken. Voor BN DeStem heeft zij een jaar lang verhalen geschreven voor het katern & en daarbij hield zij zich altijd netjes aan de deadlines. Ook pakte Rosanne feedback op haar verhalen altijd goed op en verliep de onderlinge communicatie altijd soepel en netjes. Binnenkort gaat Rosanne opnieuw voor BN DeStem aan de slag als freelancer. Ik kijk ernaar uit weer met haar te kunnen samenwerken.

  Susanne den Boer Eindredacteur en coordinator bij Dagblad BN DeStem:
 • Wat een leuke workshop gaf Rosanne tijdens de Coliving Experience met 10 andere ondernemers in Vlissingen! Interviewen en pakkende teksten schrijven zijn een vak apart en Rosanne is erg enthousiast om haar kennis te delen met mooie voorbeelden en schrijfopdrachten. Het bijzondere aan Rosanne is haar oprechte interesse in mensen en de gave om dit te vertalen naar een prachtig, persoonlijk verhaal. Aanrader!

  Manon de Jong Deelnemer schrijfworkshop
 • Op de 7e verdieping van de watertoren van Vlissingen heb ik een hele inspirerende workshop van Rosanne gevolgd. Rosanne is een heel relaxt persoon en dat merk je direct als ze aan haar verhaal begint. Aan de hand van hele mooie voorbeelden vertelt ze de do's en don'ts in de schrijfwereld. Als deelnemer hang je echt aan haar lippen. Tijdens een schrijfopdracht herleef ik een belangrijk eerder moment van die week. Zeker een aanrader!

  Saskia Vermeulen Deelnemer schrijfworkshop
 • Heerlijk om beeld een achter Rosanne's verhalen te krijgen. De workshop schrijven van Rosanne had handige do's and don'ts waar ik direct mee aan de slag kan. aanrader voor mensen die willen schrijven, zowel boek, artikel als social media teksten.

  Margot Rooda Deelnemer schrijfworkshop
 • Zittend in de masterroom van de watertoren in Vlissingen volg ik de workshop interviewen en goede teksten schrijven van Rosanne. Heel inspirerend en leuk. De praktische opdrachten zijn heel leuk om te doen. Lekker je creativiteit loslaten

  Henla Vreeken Deelnemer schrijfworkshop
 • We hadden met Rosanne in Frankrijk een plezierig en persoonlijk gesprek op basis van respect en vertrouwen. Hierdoor voelden wij ons volkomen op ons gemak. Dank je wel Rosanne.

  Reint & Margot B&B Au Moulin d'Antan
 • Op een herfstige dag kwam Rosanne bij ons langs in de Vogezen We hebben gezellig aan de keukentafel verhalen uitgewisseld. Ontspannen zitten kletsen onder het genot van een glaasje wijn en wat lekkers erbij. Leuk om Rosanne te leren kennen en fijn dat ook zij haar droom leeft!

  Peterjan & Nathalie B&B PtitMonde

info@unebellehistoire.net
+31 6 46 66 68 90

KvK: 58192638
www.unebellehistoire.net / www.bonjourfrankrijk.nl

facebook / instagram

Start typing and press Enter to search