Contentbureau

Une belle
histoire

Over ons

Mijn verhaal: als klein meisje droomde ik al weg bij mooie verhalen. Rupsje Nooitgenoeg was als het ware een dagritueel. Niet veel later kreeg ik een boekje met enkel wat plaatjes aangereikt. Witte bladzijden naast de plaatjes. ‘Nu mag je het zelf verzinnen’ zei mijn vader trots. En zo begon ik. Aan mijn eerste verhalen. Ik vond het fantastisch.

Nu ben ik 28 en is verhalen vertellen mijn werk geworden. Al op jonge leeftijd wist ik dat ik journalistiek wilde studeren, en daar ging ik dan. Ik liep stage bij kranten en tijdschriften. Mijn opdrachtgevers zijn inmiddels behalve traditionele media ook andere bedrijven geworden. Ik help hen met het delen van hun verhaal, in tekst én in beeld. Online en offline.

Sinds 2014 deel ik mijn reisverhalen op mijn online platform Bonjour Frankijk. Via Bonjour Frankrijk combineer ik mijn liefde voor schrijven en Frankrijk, en inspireer ik mensen om Frankrijk te ontdekken. En zo doe ik steeds weer en steeds meer waar mijn hart ligt: schrijven over onderwerpen waar ik van houd, met mensen die ik liefheb.

Inmiddels wordt Contentbureau Une belle histoire zo nu en dan bijgestaan door andere freelance content creators. Zij zullen zich spoedig aan je voorstellen op deze pagina.

Rosanne Langenberg

Founder, tekstschrijver, contentmarketeer

rl002

Rosannes boek

Puur Côte d’Azur

In 2015 verscheen het eerste boek van Rosanne: Puur Côte d’Azur. Geen standaard reisgids, maar een boek vol inspirerende reisverhalen van haar reizen langs de Côte d’Azur. De andere kant van de Côte d’Azur. Niet zozeer de glitter en glamour van Monaco en Cannes, maar de verstilde bergdorpjes en verscholen baaitjes. Benieuwd geworden?

info@unebellehistoire.net
+31 6 46 66 68 90

KvK: 58192638
www.unebellehistoire.net / www.bonjourfrankrijk.nl

facebook / instagram

Start typing and press Enter to search