Schrijfworkshop

Rosanne helpt je graag!

Schrijf jij binnenkort de sterren van de hemel?

Veel mensen hebben die ene stoute droom: ooit een boek schrijven. En dat begrijp ik als schrijfliefhebber als geen ander. Want verhalen maken is te gek, en hoe gaaf zou het zijn als anderen jouw verhalen lezen! Maar dan… Hoe begin je aan zo’n project? En heb jij het eigenlijk wel in je om pakkende teksten schrijven? Zitten mensen te wachten op jouw schrijfsels? Hoe kom je aan je informatie en inspiratie?

Met een HBO-studie Journalistiek, een minor Creatief Schrijven, talloze publicaties in diverse media, een gepubliceerd boek en een boek in de maak als bagage, help ik je met liefde op weg naar die grote droom. Maar ook voor degenen die schrijven als hobby hebben, heb ik tijdens deze workshop veel handvatten om die hobby nóg leuker te maken. Of voor ondernemers die zich online beter willen gaan profileren door middel van blogs en/of sociale media. In mijn workshop ‘Interviewen & mooie teksten schrijven’ neem ik je mee op mijn reis naar waar ik nu sta: als tekstschrijver met talloze interviews, publicaties in verschillende media en een boek op mijn naam. Ik geef je mijn geheimen van een goed interview prijs en leer je daarna alles over de uitwerking ervan en over het schrijven van andere genres. Eén ding is zeker: na deze workshop schrijf jij betere teksten én heb je nog vaker zin om je pen te pakken!

Zij gingen je voor…

 • Wat een leuke workshop gaf Rosanne tijdens de Coliving Experience met 10 andere ondernemers in Vlissingen! Interviewen en pakkende teksten schrijven zijn een vak apart en Rosanne is erg enthousiast om haar kennis te delen met mooie voorbeelden en schrijfopdrachten. Het bijzondere aan Rosanne is haar oprechte interesse in mensen en de gave om dit te vertalen naar een prachtig, persoonlijk verhaal. Aanrader!

  Manon de Jong Deelnemer schrijfworkshop
 • Op de 7e verdieping van de watertoren van Vlissingen heb ik een hele inspirerende workshop van Rosanne gevolgd. Rosanne is een heel relaxt persoon en dat merk je direct als ze aan haar verhaal begint. Aan de hand van hele mooie voorbeelden vertelt ze de do's en don'ts in de schrijfwereld. Als deelnemer hang je echt aan haar lippen. Tijdens een schrijfopdracht herleef ik een belangrijk eerder moment van die week. Zeker een aanrader!

  Saskia Vermeulen Deelnemer schrijfworkshop
 • Heerlijk om beeld een achter Rosanne's verhalen te krijgen. De workshop schrijven van Rosanne had handige do's and don'ts waar ik direct mee aan de slag kan. aanrader voor mensen die willen schrijven, zowel boek, artikel als social media teksten.

  Margot Rooda Deelnemer schrijfworkshop
 • Zittend in de masterroom van de watertoren in Vlissingen volg ik de workshop interviewen en goede teksten schrijven van Rosanne. Heel inspirerend en leuk. De praktische opdrachten zijn heel leuk om te doen. Lekker je creativiteit loslaten

  Henla Vreeken Deelnemer schrijfworkshop
 • Eén van de opdrachten van Rosanne's schrijfworkshop was om in vijf minuutjes een kort fragment uit onze coworking-week te beschrijven, aan de hand van de tips die Rosanne daarvoor had gegeven. Door Rosanne's workshop krijg ik zin om mooiere teksten te schrijven, diepte-interviews te doen en andermans verhalen te vertellen. Een inspirerende vakvrouw die de harten van haar interviewkandidaten opent en dat van haar workshopdeelnemers!
  Suzanne van Duijn Deelnemer schrijfworkshop

Een greep uit Rosannes offline publicaties…

Voor wie is deze schrijfworkshop?

 • Iedereen die graag schrijft en hierin beter wil worden
 • Zij die dromen van een eigen boek
 • Ondernemers die zich beter willen gaan profileren online

Wat kost deze schrijfworkshop?

 • 95 euro incl. btw

Wanneer en waar vindt deze schrijfworkshop plaats?

 • Op 24 november 2018 vindt de eerstvolgende schrijfworkshop plaats in Utrecht. Tijd: 13.30 tot ongeveer 16.30 uur. Locatie: In De Ruimte, Oudegracht 230, Utrecht

Aanmelden voor deze workshop

info@unebellehistoire.net
+31 6 46 66 68 90

KvK: 58192638
www.unebellehistoire.net / www.bonjourfrankrijk.nl

facebook / instagram

Start typing and press Enter to search