Tekstschrijver nodig?

Ik help je graag!

Tussen wijngaarden, op bergen en eilanden…

In gedachten zit ik soms ineens tussen de wijngaarden. Of op een eiland. In de bergen. Of in een sfeervolle ruimte, met een persoon die ik wel mag. In werkelijkheid zit ik gewoon thuis. Lees ik een tekst. Een goede tekst. Want een goede tekst neemt je even mee naar een andere plek. Naar een andere werkelijkheid. Ik heb het tot mijn missie verheven mensen even mee te nemen in mijn verhalen. En daarmee kun je het verschil maken. Als ondernemer is het een kunst om je klant te overtuigen met goede teksten. Laat ze eens voelen wat jij in huis hebt! Ik, als gedreven tekstschrijver in Bergen op Zoom, help je daar graag bij.

Rosanne Langenberg

rosanne-langenberg-1

Een greep uit mijn offline publicaties…

Wil jij…

  • Meer gasten / klanten naar je onderneming trekken?
  • Beter gevonden worden op Google?
  • Een beter online imago?

Neem contact met mij, Rosanne, op via info@unebellehistoire.net om jouw wensen met ons door te spreken. Ik heb er zin in!

Tip van Rosanne

Laat jouw persoonlijkheid terugkomen in je webteksten. Waar het internet vroeger nog groots en afstandelijk was, zijn mensen tegenwoordig steeds meer op zoek naar echte verhalen. Naar een persoon achter een onderneming. Ben jij enthousiast van aard? Laat dat dan zien in je teksten. Ben je juist heel rustig? Ook dat kun je in je teksten laten zien. Maak het jou.

info@unebellehistoire.net
+31 6 46 66 68 90

KvK: 58192638
www.unebellehistoire.net / www.bonjourfrankrijk.nl

facebook / instagram

Start typing and press Enter to search